Proiecte Hala metalica, Hale industriale, Structuri metalice

Proiecte hala metalica respectiv cladirile cu structura metalica sunt o optiune atractiva deoarece satisfac o multime de cerinte functionale si structurale cu un timp relativ scurt de executie.

Structurile metalice pot permite deschideri mari, sunt mai rapid de asamblat / pus in opera fata de alte materiale, sunt versatile, durabile si calibrate pe cerintele firmelor din mai multe sectoare. Pornind de la constructii industriale la cele comerciale, cladiri de birouri, proiecte hale metalice etc, constructiile cu structura metalica pot fi optiunea optima pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Proiect Hala metalica

Care sunt primii pasi de urmat pentru realizarea unui proiect de hale metalice?

 1. Realizati o tema de proiectare impreuna cu un arhitect, ne trimiteti certificatul de urbanism impreuna cu tema de proiectare, studiul geotehnic si ridicarea topografica cu amplasamentul.
 2. Purtam o discutie cu privire la cerintele, specificatiile proiectului dumneavoastra si ce implicatii ar fi.
 3. Va intocmim o oferta de pret, pe baza documentelor si a discutiilor precedente.
 4. Vom realiza un contract si factura aferenta avansului si apoi ne apucam de proiectare.

Pentru oferta de pret putem sa discutam pe email sau sa stabilim o intalnire la sediul nostru.

Variatia preturilor de proiectare a halelor metalice este data de urmatorii factori:

 • Cerintele certificatului de urbanism;
 • Destinatia halei;
 • Cerinte si specificatii ale clientului;
 • Suprafata halei;
 • Conditiile de amplasament (rezultate din studiul geotehnic, ridicare topografica)

*In cazul in care nu se poate realiza o oferta pe m2 pentru proiectul dumneavoastra uzual se percepe un tarif pe kg (in jurul a valorii de 0.1-0.2Euro/kg) de structura metalica pusa in opera.

Preturi orientative proiecte Hala metalica?

Deși este dificil să oferim prețuri de proiectare exacte fără o tema de proiectare clara, criteriile privind amplasamentul si specificatii privind nevoile clientilor, în această pagină prezentăm preturi orientative aferente proiectarii structurilor de rezistenta ale halelor metalice.

Costurile unei clădirii cu structura metalica depinde de diverși factori. Greutatea și dimensiunea sectiunilor, forma acoperisului, dimensiunea in plan si elevatie, complexitatea proiectării generale și amplasamentul clădirii vor avea un impact asupra prețului final.

În plus față de considerentele structurale, este important să luăm în considerare și caracteristicile pe care doriți să le implementați; suplimente precum uși, rulouri, ferestre și izolații vor trebui să fie incluse în bugetul dvs., împreună cu costurile de manopera, fundatii, livrare, asamblare etc.

La fel ca în restul industriei construcțiilor, prețurile diferitelor componente pot varia în funcție de zonă și regiune, cu anumite zone care costă fie mai mult sau mai puțin pentru servicii de proiectare, materiale sau caracteristici.

 • *de la
 • 4.0/m2
 • *minim 800€
 • Proiect Structura D.T.A.C + D.E.
 • Nu este inclus – Proiect Arhitectura
 • Nu este inclus – Proiect Instalatii