Consultanta tehnica constructii

MCE ofera solutii rapide si eficiente din punct de vedere tehnic si economic. Inginerii nostrii analizeaza fiecare situatie si proiect intr-un mod personalizat si vin cu solutii practice, alternative pentru a sustine clientul in alegerea variantei optime.

Consultantul tehnic este persoana care este apelat atunci cand este intalnita o situatie mai speciala, cand este necesara si o alta parere, cand sfaturile unor persoane experimentate pot face diferenta intre un succes si un esec.

Tot ceea ce trebuie sa faceti nu este decat sa ne contactati pentru a stabili o intalnire in cadrul firmei noastre, in urma careia, pe baza opiniilor dumneavoastra si a indrumarilor specialistilor nostri, sa construim impreuna un plan de actiune.

Activitatea de consultanta tehnica de specialitate reprezinta confirmarea, atat de catre colegii in domeniu, cat si de alte persoane sau entitati juridice, a experientei obtinute in diverse situatii ale vietii si carierei profesionale.

Prin activitatea de consultanta se intelege efectuarea unor servicii necesare pentru realizarea investitiilor incepand de la faza de proiect pana la faza punerii in functiune. Aceste servicii se asigura prin specialisti pe baza de contract.

Folosirea specialistilor consultanti pe baza de contract are urmatoarele avantaje :

  • reducerea termenului de realizare a investitiei;
  • reducerea costurilor prin realizarea unui managment performant al investitiei;
  • folosirea de tehnologii adecvate, moderne care duc la diminuari de costuri;
  • avantajul independentei – consultantul este o persoana independenta de beneficiar, de antreprenor si de proiectant. El analizeaza solutiile tehnice, avantajele financiare strict in interesul investitiei nefiind influentat de relatii de subordonare, putand astfel sa propuna actiunile si masurile cele mai potrivite;
  • consultanta si asistenta la achizitionarea de terenuri, case, apartamente